PEFC

PEFC is wereldwijd hét onafhankelijk keurmerk ter bevordering van duurzaam bosbeheer.
Het uiteindelijke doel van PEFC is dat alle bossen ter wereld op een duurzame manier worden beheerd.

 

Waarom Chain of Custody certificering?

Als ondernemer, die werkt met hout of papier producten, heb je steeds meer te maken met opdrachtgevers die, gedreven vanuit de duurzaamheidsgedachte binnen hun eigen organisatie, vragen naar duurzame producten. Een kort, maar krachtig antwoord hierop is een product met het internationaal erkende PEFC-keurmerk aan te bieden. Het alomvattende eisenpakket van het PEFC-keurmerk garandeert dat de duurzaamheidseisen van uw opdrachtgever op alle vlakken ingevuld worden. Om terecht gebruik van het PEFC-keurmerk te waarborgen is er PEFC Chain of Custody certificering nodig.

Waarborg en Controle

Een onafhankelijke certificeerder controleert de administratie en werkwijze van ons bedrijf en garandeert zo naar onze klanten de betrouwbaarheid van onze PEFC-claim op de leveringsdocumenten en op het product.

Dit geldt voor alle schakels in de keten van bosbeheer tot aan het eindproduct. Zo heeft de eindgebruiker de zekerheid dat het product uit duurzaam beheerd bos komt. PEFC Chain of Custody gecertificeerde bedrijven wereldwijd vindt u in een openbaar PEFC-register.

PEFC Trademark Licence number : PEFC/30-31-636

 

 

  PEFC Declaration

  PEFC Certificate

 


SHILUVIT BV

Everdenberg 11-b
4902 TT Oosterhout
The Netherlands

Tel : +31 (0)162 768 025
Mail : info@shiluvit.com

Chamber of Commerce : 50963104
VAT nr. : NL8230.19.810.B01 

Shiluvit BV is a subsidiary of DNS international
www.DNS-international.com

Algemene voorwaarden
Disclaimer